ایلام_ظهر امروز شنبه و با حضور گوهری، معاون قرارگاه پدافند شیمیایی سازمان پدافند غیر عامل کشور، جایگاه سوخت اضطراری شرکت آبفا ایلام افتتاح شد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ مدیرعامل شرکت ابفا ایلام در این آیین گفت: این مهم با هدف تامین سوخت ناوگان آبرسانی سیار و مولدهای برق اضطراری افتتاح و به بهره برداری رسید.

 پرویز ناصری افزود: این هفته فرصت مناسبی برای آگاه سازی، فرهنگ سازی و ترویج گفتمان پدافند غیرعامل در میان مردم به شمار می آید.

وی با تاکید بر اینکه هزینه پیشگیری، مصون سازی و ایمن سازی پیش از وقوع حادثه بسیار کمتر از مقابله با تهدیدات احتمالی است، افزود: اقدامات و اجرای برنامه‌ها در حوزه پدافند غیرعامل، به نوعی سرمایه گذاری محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفا ایلام با اشاره به مأموریت‌های ذاتی شرکت آب و فاضلاب در خدمات رسانی به مردم تصریح کرد: تأسیسات آب و فاضلاب از زیرساختهای حیاتی و حساس استان محسوب می‌شود و این شرکت برای اجرای سیاست ها، اصول و ملاحظات پدافندی تلاش می کند تا خللی در ارائه خدمات به مردم ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: در مدت بهره‌برداری آزمایشی از این جایگاه توانستیم به ۵۰ روستا به تعداد ۹۳۱۰ سرویس به میزان ۱۱۵ هزار مترمکعب آبرسانی کنیم.

ناصری ادامه داد: این جایگاه همچنین در زمان اربعین کمک بسیار شایانی به قرارگاه اربعین نمود.

مدیرعامل شرکت ابفا ایلام در پایان خاطرنشان ساخت: آمادگی داریم در شرایط اضطرار به هر یک از دستگاه‌های اجرایی ارایه خدمت نماییم.

کد خبر/

  • نویسنده : سمیه آذرمهر
  • منبع خبر : روابط عمومی