ایلام_استاندار ایلام گفت: موانع ساخت مسکن شهری و روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن برطرف می‌شود.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ حسن بهرام نیا صبح روز یکشنبه در نشست مسکن ملی روستایی استان با حضور مدیران بانک‌های استان برگزار شد، با بیان اینکه سهل انگاری برخی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن شهری و روستایی پذیرفتنی نیست، اظهار داشت: خوشبختانه در مجموع عملکرد بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات مسکن رضایت بخش است که باید پرداخت این تسهیلات با شتاب بیشتری ادامه داشته باشد.

وی افزود: عملکرد بانک مسکن پرداخت تسهیلات مساکن شهری خوب، اما در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن شهری مطلوب نیست.

استاندار ایلام ادامه داد: برنامه داریم که جهشی قابل توجه را در پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی شاهد باشیم و ظرف یک ماه آینده نیز گزارشی از وضعیت پرداخت تسهیلات ساخت مسکن شهری و روستایی توسط بانک‌های عامل باید ارایه شود.

بهرام نیا میزان پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی را مهم‌ترین معیار برای سنجش عملکرد بانک‌های استان عنوان کرد و گفت: تعامل بانک‌های استان با متقاضیان بسیار خوب است که این روند باید استمرار باید.

کد خبر/۷۷۳۱۸

  • نویسنده : سمیه آذرمهر