راسان خبر/رئیس کل دادگستری استان ایلام گفت: ۱۱ میلیارد ریال از اموال دولتی در فروردین ماه امسال نیز به سرقت رفته است.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عمران علی محمدی روز یک شنبه در نشست پیشگیری و مقابله با سرقت از افزایش ۵۲ درصدی کشف سرقت در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: در سال گذشته ۲۷۰ فقره سرقت در استان کشف و اموال از سارقان ضبط شده است.
وی همچنین در ادامه اضافه کرد: ۱۱ میلیارد ریال از اموال دولتی در فروردین ماه امسال نیز به سرقت رفته است.
رئیس کل دادگستری استان ایلام گفت: برخی از آسیبهای اجتماعی ریشه اصلی سرقت از سوی مجرمین است که شایسته است این آسیبها شناسایی و بررسی شود.
علی محمدی ادامه داد: راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در جهت ساماندهی معتادان متجاهر برای کاهش وقوع سرقت و همچنین خود مراقبتی مردم و دستگاههای دولتی در حفظ اموال مردمی و اموال بیت المال از مصوبات این نشست بود.
وی یادآور شد: در این نشست اعلام شد در سال گذشته بیش از ۴۰۰ دقیقه برنامه و تولید محتوا درباره پیشگیری و مقابله با سرقت در صدا و سیمای مرکز ایلام تولید و پخش شده است.
کد خبر/۸۱۸۳۱
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Wednesday, 23 September , 2026