راسان خبر/مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای ایلام از اجرای طرح نظارت جامع مهارت «نجم» در استان خبر داد. .

مجید ولی زاده روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر از ایلام، اظهار داشت: در این طرح بازرسان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور طی یک هفته از تمامی مراکز آموزشی و کارگاههای استان بصورت دقیق بازدید خواهند نمود که هدف این طرح آسیب شناسی و استفاده از تجربیات کارگاههای موفق استان به منظور افزایش بهره‌وری است.

وی افزود: همچنین این طرح به منظور نظارت، بررسی نقاط ضعف و قوت و تحلیل آسیب های آموزش فنی و حرفه ای انجام می شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای ایلام در ادامه، هدف از اجرای طرح جامع مهارت «نجم»، کیفیت بخشی، اصلاح و افزایش بهره وری آموزش های مهارتی عنوان کرد.

ولی زاده، با اشاره به نامگذاری شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری و رییس جمهور جهت پیشرفت اقتصادی، تصریح کرد: لازمه اجرای این مهم روی آوردن به آموزش های مهارتی است.

وی خاطر نشان کرد: در پایان این طرح، نقاط ضعف و قوت استان های کشور در بخش مهارت با توجه به پیشرفت تکنولوژی زیر ساخت ها شناسایی و برای اجرا به مراجع ذیربط ارجاع داده خواهد شد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای ایلام تاکید کرد: تلاش می شود از پتانسیل های مراکز آموزش فنی و حرفه ای در بخش صنعت، خدمات، کشاورزی، اقتصادی و.. استفاده شود.

کد خبر/۸۳۶۵۱

  • نویسنده : سمیه آذرمهر