راسان خبر/سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام گفت: راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی همصدا با سراسر کشور در ٣۵ نقطه این استان نیز برگزار می شود.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ حجت الاسلام علی چراغی پوربا اعلام این خبر اظهار داشت: این آیین در مرکز استان ساعت ١٠ صبح روز شنبه ١٣ آبان از میدان ٢٢ بهمن آغاز و با طی مسیر خیابان آیت الله حیدری ، چهارراه رسالت ، میدان کشوری ، بلوار آزادی تا مصلی بزرگ امام خمینی (ره) با حضور باشکوه اقشار مختلف مردم برگزار خواهد شد.

وی افزود: یوم الله ١٣ آبان امسال با شعار ” نظم نو جهانی با نسل آرمانی” و محوریت دفاع از ملت مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با شکوه تمام برگزار می شود.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام  در پایان از عموم مردم همیشه در صحنه استان جهت شرکت تماشایی و حماسی در این مراسم دعوت کرد.

کد خبر/۸۸۹۶۵

  • نویسنده : سمیه آذرمهر