راسان خبر ایلام/مدیرعامل آب و فاضلاب ایلام گفت: در نیمه نخست سال جاری ۶۱ هزار و ۱۹۰ متر توسعه شبکه آبرسانی در نقاط مختلف صورت گرفته است.

به گزارش راسان خبر؛ محمد محمدی اظهار داشت: همچنین در همین مدت پنج هزار و ۵۵۷ کنتور خراب و خارج از رده و یا با خرابی بالا تعویض شده است.

وی افزود: سه هزار و ۵۲۹ مورد خرابی انشعابات آب مورد بررسی، ترمیم و بازسازی قرار گرفت که استانداردسازی، اصلاح، نوسازی و تعویض انشعابات فرسوده و رفع مشکل آنها از مهمترین اقدامات این حوزه بوده است که نقش مهمی در اجرای سیاست های آبی و جلوگیری از هدر رفت آب دارد.

مدیرعامل آبفای استان ایلام خاطرنشان ساخت: در بحث شبکه توزیع آب نیز، ۱۸ هزار و ۲۰۵ متر مورد بهسازی، تعویض و نوسازی قرار گرفت.

محمدی با برشمردن اقدامات‌ شرکت آبفا استان در راستای تامین آب پایدار مشترکان، گفت: ۳۶ مورد بهسازی و تعویض الکتروپمپ‌های شناور چاه ها و ایستگاه های آبرسانی، مرمت، بازسازی، نصب تجهیزات و تجهیز چاه های آب آبفا در سطح استان از دیگر اقدامات‌ شرکت آب و فاضلاب استان در ۶ ماهه نخست سال جاری بوده است.

وی در پایان گفت: رفع مشکل ۱۱۵ مورد خرابی و اتفاقات خطوط انتقال آب را یکی دیگر از اقدامات‌ صورت گرفته توسط شرکت آبفا استان برشمرد که نقش مهمی در جلوگیری از هدر رفت آب، تأمین آب پایدار مشترکین و جلب رضایت عمومی داشته و دارد.

کد خبر/

  • نویسنده : سمیه آذرمهر