راسان خبر ایلام/معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام گفت: اجرای سرشماری برای تولید آمارهای حوزه کشاورزی کشور و آمارهای مورد نیاز برای تدوین برنامه هفتم توسعه امری ضروری است.

به گزارش راسان خبر؛ زهره السادات حائری در جلسه هم اندیشی سرشماری عمومی کشاورزی اظهار داشت: اجرای دقیق این برنامه با استفاده از کلیه ظرفیت ها و پتانسیل دستگاه های ۱۷ گانه اثر گذار ضروری است.

و افزود: سرشماری برای تولید آمارهای حوزه کشاورزی کشور و آمارهای مورد نیاز برای تدوین برنامه هفتم توسعه امری ضروری است و با کیفیت خوب و قابل قبول اجرا شود.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام با بیان اینکه سرشماری عمومی کشاورزی تکلیف  قانونی است، گفت: این مهم برای چارچوب سازی اهمیت دارد و آمار و اطلاعات بخش کشاورزی برای برنامه‌ ریزی‌های این بخش را تولید می‌کند و علاوه بر این می‌ تواند به اجرای سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ نیز کمک نماید.

حائری ادامه داد: ما در سازمان مدیریت و برنامه ریزی تولید آمار دقیق، درست، با کیفیت و بی طرفانه را بدون هیچ ملاحظه غیر حرفه‌ای  و جانبدارانه تکلیف و وظیفه قانونی خود می‌دانیم و در واقع آمار، حق الناس است که باید در برابر آن پاسخگو باشیم.

وی در پایان تاکید کرد: روسای ادارات جهاد کشاورزی سطح استان با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل ها جهت اجرای دقیق و صحیح سرشماری عمومی کشاورزی با عزم ملی و مدیریت جهادی اقدام کنند.

کد خبر/۹۹۲۲۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر