راسان خبر ایلام/مدیر مخابرات منطقه ایلام از اجرای طرح‌های USO روستایی جهت پوشش دهی کلیه نقاط روستایی استان خبر داد.

به گزارش راسان خبر؛ سید شهاب نبی پور در دیدار با استاندار ایلام اظهار داشت: این شرکت با تمام توان و انرژی مضاعف آماده خدمت رسانی به مردم و مجموعه کارگزاران نظام است.

وی افزود: در این راستا انتظار دارد با حمایت نماینده عالی دولت قدم‌های سازنده در جهت توسعه زیرساخت‌های مخابرات و پایداری ارتباطات در استان صورت پذیرد.

مدیر مخابرات منطقه ایلام با بیان اینکه ایجاد و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان یکی از عوامل اصلی پیشرفت استان به شمار می‌رود، گفت: ما وظیفه داریم با تمام توان در جهت همکاری و همیاری و تحقق برنامه‌های دولت وفاق ملی حرکت نماییم.

نبی پور ادامه داد: مجموعه مخابرات استان انتظار دارد در راستای تحقق برنامه‌های این شرکت به‌ویژه اجرای فیبر نوری و ارائه سرویس‌های باند پهن که پیشران توسعه استان است. توجه ویژه به عمل آید و در این راستا خواستار حمایت و توجه ویژه استاندار شد.

وی اجرای فیبرنوری در سطح استان، توسعه سایت‌های مخابراتی در حوزه تلفن همراه و اجرای طرح‌های USO روستایی جهت پوشش دهی کلیه نقاط روستایی را از اهم برنامه‌های دارای اولویت مجموعه مخابرات استان برشمرد.

استاندار استان ایلام نیز در این دیدار گفت: یکی از اهداف استانداری ایجاد همدلی به منظور پیشبرد برنامه‌ها با حضور کلیه ادارات و سازمان‌ها می‌باشد، زیرا که مردم عزیز استان ایلام لایق بهترین خدمت‌ها هستند و این وظیفه قانونی و شرعی ما می‌باشد.

احمد کرمی افزود: مخابرات منطقه ایلام یکی از دستگاه‌های خدمت رسان می‌باشد و توجه به زیرساخت‌های مخابرات جهت استفاده بهینه مردم از خدمات دیجیتال و الکترونیک لازم و ضروری است و توسعه ارتباطات مخابراتی در عصر ارتباطات از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد و لازم است که زمینه هرچه بیشتر این موضوع فراهم گردد.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های زیاد استان بیان نمود مخابرات منطقه ایلام از جایگاه خوبی برخوردار است و خدمات مخابراتی امروزه از اولویت‌های زندگی امروزه به شمار می‌آید و ما انتظار داریم که خدمات مطلوب و شایسته‌ای به مردم صورت پذیرد، زیرا که رضایتمندی مردم رضایت خداوند متعال را به دنبال خواهد داشت.

کد خبر/۹۹۸۵۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر