راسان خبر ایلام/مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: تقویت زیر ساخت های شهری شامل فضاهای فرهنگی، ورزشی، تفریحی و فراغتی در دستور کار ستاد ملی بازآفرینی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار راسان خبر؛ عبدالرضا گلپایگانی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران استان ایلام اظهار داشت: در برنامه های کمیته بازافرینی شهری، مشکلاتی مانند حاشیه‌نشینی، هدایت آب‌های سطحی، کانال‌های دفع آب، سیل‌بندها و مسائل بهداشتی ناشی از رها شدن فاضلاب در مناطق ناکارآمد بررسی می شود.

وی در ادامه بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های شهری به ویژه در مراکز استان ها، تأکید کرد و افزود: این زیرساخت‌ها شامل فضاهای فرهنگی، ورزشی، تفریحی و فراغتی می باشند که نیازمند توسعه هستند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: برنامه‌ریزی برای بهبود این فضاها در دستور کار ستاد ملی بازآفرینی قرار گرفته است و تلاش می‌شود با همکاری نهادهای محلی و شهرداری‌ها، شرایط زندگی مردم بهبود یابد.

گلپایگانی ادامه داد: در حوزه بهسازی معابر و خیابان ها قیر رایگان و بدون سقف در اختیار شهرداران قرار می‌گیرد تا وضعیت کوچه‌ها بهتر شود.

وی در خصوصی پروژه برج هنر ایلام نیز گفت: بخش عمده‌ای از این طرح با کمک شرکت بازآفرینی انجام شده و تلاش می‌شود این پروژه در مدت یک یا دو سال به پایان برسد.

کد خبر/۱۱۰۱۲۰

  • نویسنده : سمیه آذرمهر