راسان خبر/مدیرکل بنیاد شهید ایلام گفت: خدمت رسانی به خانواده های شهدا ادای دین و تکلیف است.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ ایثار واحد ایلام، جمال اسدی عصر امروز سه شنبه و در راستای طرح سپاس به همراه سید شهاب نبی پور مدیر مخابرات منطقه ایلام و هیات همراه از خانواده های شهدای والا مقام “احمد نریمانی و محمد مراد رضاییان “دیدار بعمل آوردند.

وی در این دیدار افزود: عاقبت بخیری همه ما حرکت در امتداد راه شهداست، شهدا حق زیادی بر گردن ما دارند و خانواده ها آنان نیز باید مورد تکریم قرار گیرد.

مدیرکل بنیاد شهید ایلام افزود: شـهدای در روزهای سـخت با جانفشانی و از خودگذشتگی از آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های ناب اسلامی دفاع کردند و امروز خدمت به خانواده‌های این شهدای گران‌قدر و ایثارگران عزیز توفیق بزرگی است که نصیب ما شده است.

شهید احمد نریمانی با عضویت کارمند اداره مخابرات شهرستان مهران مخابرات در تاریخ ۱۳۵۹/۰۷/۲۰ در شهرستان مهران بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل گردیده است.

همچنین شهید محمد مراد رضاییان با عضویت کارمند اداره مخابرات بوده در تاریخ ۱۳۶۶/۰۱/۰۸ در حین انجام وظیفه بعلت بمباران هوایی دشمن بعثی عراق بر اثر اصابت ترکش گلوله به درجه رفیع شهادت نائل گردیده است.

کد خبر/۸۲۱۳۸

  • نویسنده : سمیه آذرمهر