نورالله دلخواه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار راسان خبر در ایلام گفت: از ابتدای ماه‌محرم(دهم شهریور) تا روز گذشته  ۲۴ هزار و ۸۹۹ صورت وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی استان ایلام صادر شده است. وی افزود: همچنین در این مدت ۳۴۷ هزار و ۷۱۰ زائر با […]

نورالله دلخواه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار راسان خبر در ایلام گفت: از ابتدای ماه‌محرم(دهم شهریور) تا روز گذشته  ۲۴ هزار و ۸۹۹ صورت وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی استان ایلام صادر شده است.

وی افزود: همچنین در این مدت ۳۴۷ هزار و ۷۱۰ زائر با ۵ هزار و ۳۷۸ دستگاه اتوبوس و ۱۷ هزار و ۲۸۵ مینی‌بوس و ون از استان ایلام خارج شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اظهار کرد: از ابتدای ماه محرم تا روز گذشته ۴۷۷ هزار ۳۸۱ زائر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی وارد استان شده است.

وی ادامه داد: در شش ماهه نخست سال‌جاری در استان ایلام ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا شده‌اند که از این تعداد بیش از ۲۸۹ هزار مسافر درون استانی و بیش از ۹۸۶ هزار مسافر برون استانی بوده است.

دلخواه با بیان اینکه ۱۱۴ هزار و ۳۱۷ سفر در ۶ ماهه نخست سال انجام شده است عنوان کرد: این تعداد بیش از ۶۵ هزار سفر درون استانی و بیش از ۱۱۴ هزار سفر برون استانی بوده است.

وی اضافه کرد: از این تعداد ۹۴۵ هزار و ۶۲۶ نفر مسافر با وسایل نقلیه مانند اتوبوس و مینی بوس و ۳۳۰ هزار و ۳۰۶  نفر نیز با وسیله نقلیه سواری تردد کرده‌اند.

دلخواه تاکید کرد: ناوگان حمل و نقل عمومی ایلام دارای ۱۲۱ دستگاه اتوبوس، ۱۴۳ دستگاه مینی‌بوس و ۷۷۲ دستگاه سواری است.