راسان خبر ایلام /مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از آسیب دیدن ۵ مجتمع فرهنگی هنری در استان در جریان حمله دشمنان خبر داد.

علی هلشی در گفت‌وگویی اظهار داشت: در جریان حمله دشمنان آمریکایی صهیونیستی ۵ مجتمع فرهنگی هنری در استان ایلام بین ۱۰ تا ۴۰ درصد آسیب دیدند.

وی افزود: متأسفانه دشمنان آمریکایی صهیونیستی با تهاجم به بخش‌هایی از کشور عزیزمان آسیب‌های جدی به برخی از اماکن فرهنگی هنری وارد کردند و نشان دادند دشمنی و کینه‌های آنان نسبت به مردم ایران پایان ناپذیر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام با اشاره به آسیب دیدن ۵ مجتمع فرهنگی هنری استان در جریان تجاوز دشمنان، گفت: مجتمع فرهنگی هنری شهرستان ایوان حدود ۴۰ درصد آسیب دیده و بخش‌هایی از ساختمان آن غیرقابل استفاده است.

هلشی بیان داشت: در جریان این حمله، علاوه بر مجتمع فرهنگی هنری ایوان، چند مرکز فرهنگی دیگر استان نیز خسارت دیدند، به طوری که مجتمع فرهنگی و هنری ایلام حدود ۱۰ درصد آسیب دیده است.

وی ادامه داد: مجتمع فرهنگی هنری‌ شهرستان آبدانان حدود ۱۰ درصد آسیب دیده و فرهنگسرای ایوان و اداره ارشاد مهران نیز حدود ۱۰ درصد خسارت دیده‌اند.

مدیرکل ارشاد ایلام ضمن محکوم کردن تهاجمات خارجی خاطرنشان کرد: مردم مسلمان و مقتدر ایران عزیز اسلامی استوار و پایدار در برابر هجوم و حملات دشمنان پای کار نظام مقدس جمهوری اسلامی و دفاع از سرزمین ایستاده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی هنری و ادبی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از آغاز حمله دشمنان آمریکایی صهیونیستی به ایران گفت: این اداره‌کل «پویش هنر مقاومت»، با همکاری کارگروه محتوا و پویش «ایران سرزمین سرافراز» اداره کل با هدف تولید و انتشار آثار فاخر فرهنگی و هنری و ادبی و رسانه‌ای با محوریت بیعت با رهبر معظم انقلاب، ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان، حفظ و تحکیم وحدت و همدلی و انسجام ملی در برابر دشمنان خارجی و مزدوران و خائنان داخلی، ایجاد شور و نشاط ملی و تقویت روحیه جهاد و مقاومت و شهادت با استفاده از زبان هنر و فرهنگ از آغاز حمله دشمنان شروع کرده است.

هلشی خاطرنشان کرد: در اجرای این پویش که خوشبختانه مورد استقبال و اقبال جامعه هدف در گروه‌های سنی مختلف قرار گرفته، روزانه ده‌ها آثار در حوزه‌های مختلف توسط هنرمندان و نویسندگان و شاعران و اهالی قلم و رسانه تولید و در فضاهای مجازی منتشر و منعکس می شود.

وی گفت: هنرمندان و نویسندگان و اهالی قلم و فرهنگ و رسانه استان مرزی ایلام همچون دفاع مقدس ۱۲ روزه با جدیت و تلاش و همت پای کار ایران عزیز و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند و تا سرنگونی رژیم صهیونسیتی و عقب زدن آمریکا در منطقه از پا نمینشیند.

کد خبر/۱۱۲۶۶۳

  • نویسنده : سمیه آذرمهر