راسان خبر ایلام/معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از بازگشت قریب‌الوقوع صادرات از مرز مهران به شرایط عادی خبر داد.

عباس میرزاد اظهار داشت: با پیگیری‌های مستمر استاندار محترم از طریق دستگاه‌های مسئول کشوری و انجام مذاکرات با طرف عراقی، مشکلات توقف صادرات ناشی از افزایش تعرفه‌ها در حال رفع شدن است و تجار می‌توانند طی روزهای آینده فعالیت خود را از سر بگیرند.

وی افزود: در پی بروز مشکلاتی در روند صادرات از مرز مهران به دلیل افزایش تعرفه‌ها از سوی کشور عراق، رایزنی‌ها و پیگیری‌های گسترده‌ای در سطوح مختلف انجام شد که خوشبختانه به نتایج مطلوبی رسیده است.

معاون استاندار ایلام گفت: با هماهنگی و همراهی گمرک جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه، سفیر ایران در عراق و حوزه اقتصادی استانداری ایلام، توافقاتی با طرف عراقی حاصل شده و پیش‌بینی می‌شود ظرف چند روز آینده صادرات از مرز مهران به روال عادی بازگردد.

میرزاد تصریح کرد: صادرکنندگان می‌توانند برای اظهار کالا و انجام تشریفات گمرکی برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند تا با از سرگیری فعالیت‌های صادراتی، روند مبادلات تجاری از مهم‌ترین مرز زمینی کشور با عراق بدون وقفه ادامه یابد.

وی با تأکید بر اهمیت مرز مهران در توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق، خاطرنشان کرد: حمایت از فعالان اقتصادی و رفع موانع پیش‌روی تجارت خارجی از اولویت‌های مدیریت استان است و این موضوع تا بازگشت کامل شرایط به وضعیت سابق با جدیت دنبال خواهد شد.

کد خبر/۱۱۴۵۶۸

  • نویسنده : سمیه آذرمهر