ایلام_مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت: به منظور نظارت مطلوب بر احداث اماکن ورزشی مدارس هیأت اعزامی وزارت آموزش وپرورش از ۴۲ طرح ورزشی مدارس استان بازدید کردند.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علی درویشی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای بهینه طرح شهید سلیمانی و نظارت مطلوب بر احداث اماکن ورزشی مدارس استان در قالب اکیب های جداگانه از ۴۲ طرح ورزشی شامل ۳۷ زمین چمن مصنوعی و ۵ سالن ورزشی، از کلیه شهرستانهاو مناطق ایلام بازدید شد.

وی افزود: در این بازدیدها، مکان یابی و وضعیت اماکن ورزشی معرفی شده  شهرستان ها مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش ایلام ابراز امیدواری کرد؛ با راه اندازی این طرح ها گامی بلند در جهت توسعه ورزش استان برداشته و براقدام عملیاتی  هرچه سریعتر زمین چمن شهید بیگ محمدی و تسریع در اجرایی شدن  وراه اندازی و بهره برداری سایر طرح ها تاکید کرد.

مشاور مدیرکل تربیت بدنی وزارت نیز در این بازدید هم به بیان مطالبی در ارتباط با این طرح  پرداخت و گفت: در راستای توجه به عدالت محوری دولت جدید، خوشبختانه نگاه وزیر و معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به مناطق محروم و کم برخوردار، نگاهی ویژه می باشد.

عباس حاجی زاده تاکید کرد: لازم است  همه دستگاه‌های اجرایی استان از ظرفیت ها و پتانسیل های خود در جهت اجرای مطلوب این طرح در همکاری  با آموزش وپرورش استفاده نمایند.   

کد خبر/۶۷۸۷۰