راسان خبر/مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام از کشف و ضبط یک قطعه شی تاریخی در شهرستان درهشهر خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ فرزاد شریفی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به بارشهای اخیر در شهرستان درهشهر یک قطعه شیء تاریخی در روستای فرهادآباد در زمینهای کشاورزی این روستا کشف شد.
وی افزود: پس از انجام کارشناسیهای فنی انجام شده از سوی کارشناسان میراثفرهنگی مشخص شد که این شیء تاریخی از جنس مفرغ مربوط به هزاره اول قبل از میلاد است.
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام با بیان اینکه آثار تاریخی فرهنگی هر کشوری اصلیترین عناصر اساسی تمدن و فرهنگ ملتها است، ادامه داد: خرید و فروش آثار باستانی جرم محسوب شده و طبق بند ۹ ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، سازمان میراث فرهنگی مسئول شناسایی و در اختیار گرفتن کلیه اشیائی است که دارای ارزش فرهنگی تاریخی بوده که توسط دستگاههای مسئول ضبط شده است.
شریفی از همشهریان و انجمنهای میراث خواست در مراقبت از آثار تاریخی همکاری لازم را با مسئولان امر داشته باشند.
کد خبر/۹۰۳۵۹
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Sunday, 14 June , 2026