راسان خبر ایلام/ مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ایلام با اشاره به جایگاه نخست این استان در سرانه پرداخت صدقات کشور، از پرداخت بیش از ۴۱ میلیارد تومان خدمات درمانی به مددجویان و همچنین حمایت ویژه از ۶۵۰ خانوار آسیب‌دیده از جنگ در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار راسان خبر؛ رضا مرادی‌پویانی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان در تشریح عملکرد این نهاد، اظهار داشت: در راستای کاهش آلام و هزینه‌های درمانی خانواده‌های تحت پوشش، طی مدت اخیر ۵۶ هزار و ۴۱۳ مورد خدمت و هزینه درمانی به ارزش بیش از ۴۱ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه بخش عمده خدمات درمانی مددجویان از طریق بیمه سلامت پوشش داده می‌شود، افزود: کمیته امداد استان ایلام با وجود برخی محدودیت‌های قانونی، در موارد ضروری و برای جلوگیری از تحمیل هزینه‌های سنگین به خانواده‌های نیازمند، حمایت‌های تکمیلی خود را با جدیت ادامه داده است.

مدیرکل کمیته امداد ایلام به رویکرد فرهنگی این نهاد اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز و حدود یک هزار دانشجو از خدمات فرهنگی کمیته امداد بهره‌مند هستند و در آستانه سال تحصیلی جدید، بسته‌های فرهنگی ویژه‌ای برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است.

مرادی‌پویانی با اشاره به برنامه‌های زیارتی و معنوی برای مددجویان، افزود: در سال جاری اردوهای زیارتی متعددی برگزار شده و در همین راستا، ۲۰۰ نفر از مادران و ایتام استان به زیارت عتبات عالیات اعزام شدند. همچنین با نگاه ویژه به نخبگان تحت حمایت، حدود ۳۴۰ نفر شناسایی شده‌اند که تاکنون ۶ میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده است.

وی مشارکت مردمی را از ستون‌های اصلی خدمت‌رسانی کمیته امداد دانست و تصریح کرد: ۳۵ هزار حامی در قالب طرح‌های اکرام ایتام و محسنین با این نهاد همکاری دارند که سال گذشته بیش از ۸۴ میلیارد تومان به‌صورت مستقیم به حساب فرزندان معنوی خود واریز کردند.

این مسئول ادامه داد: از ابتدای امسال نیز حامیان بیش از ۳۷ میلیارد تومان به حساب مددجویان واریز کرده‌اند و در ایام اربعین امسال، ۱۲ هزار و ۸۰۰ حامی جدید جذب شدند. شایان ذکر است که ۱۱۷ حامی خارج از کشور نیز از ۵۷۵ نفر از ایتام و فرزندان محسنین ایلامی حمایت می‌کنند.

وی با اعلام اینکه مردم این استان در چهار ماهه نخست سال جاری رتبه نخست کشور را در سرانه پرداخت صدقات کسب کرده‌اند، یادآور شد: علاوه بر ۱۰ میلیارد تومان صدقات سال گذشته، ۲۵ میلیارد تومان نیز زکات در سال جاری جمع‌آوری شده که بخش عمده آن به پروژه‌های عام‌المنفعه و رفع نیازهای فقرا اختصاص یافته است.

مرادی پویانی افزود: سیاست این نهاد حرکت به سمت توسعه درگاه‌های پرداخت الکترونیک است، هرچند صندوق‌های صدقات فیزیکی برای حفظ عادت خیرین قدیمی همچنان فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حمایتی از آسیب‌دیدگان جنگ اخیر اشاره کرد و گفت: ۶۵۰ خانوار که به دلایل مختلف دچار آسیب شده بودند، شناسایی و تحت حمایت‌های فوری شامل کمک‌های نقدی، معیشتی و تأمین لوازم ضروری منزل قرار گرفتند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با تأکید بر اینکه «شفافیت، پاسخگویی و صیانت از حقوق مددجویان» اصول خدشه‌ناپذیر این نهاد است، اظهار داشت: ارتباط مستمر با رسانه‌ها و پیگیری مطالبات مردمی در دستور کار قرار دارد.

وی در پایان با اشاره به فشار‌های اقتصادی بر جامعه خاطرنشان کرد: آذرماه سال گذشته حدود ۱۲ هزار نفر به جمعیت تحت حمایت کمیته امداد استان افزوده شدند که این امر ضرورت تداوم سیاست‌های توانمندسازی و تقویت حمایت‌های اجتماعی را بیش از پیش نمایان می‌کند.

کد خبر /۱۱۶۶۰۲

  • نویسنده : سمیه آذرمهر