راسان خبر ایلام/فرماندار ایلام گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز مناطق حاشیه شهر در راستای ضابطه مند شدن نیازمند کارشناسی است.

به گزارش راسان خبر؛ عبدالصاحب نادری در شورای آموزش و پرورش شهرستان ایلام اظهار داشت: یکی از مطالبات مناطق حاشیه نشین ازجمله محله پیچ اشوری شهر ایلام ساخت مدرسه در این محله است که به جهت ضابطه مندکردن نیازمند کار کارشناسی و مطالعاتی است.

وی در ادامه به آسیب های اجتماعی که در سطح مدارس که دانش آموزان را تهدید می کند اشاره کرد و افزود: متاسفانه توسط عده از دانش آموزان سلاح سرد از نوع چاقو حمل می‌شود که لازم است سریعا آموزش و پرورش با همکاری انتظامی و مرکز بهداشت شهرستان به این موضوع ورود کند.

فرماندار ایلام تاکید کرد: آگاهی دانش آموزان به جرائم مربوط به حمل این موارد هشدارها و اطلاع رسانی و بررسی های لازم در این خصوص انجام شود.

نادری عنوان کرد: مجتمع ورزشی متعلق به آموزش و پرورش در شهر جعفر آباد تعیین تکلیف شود.

 فرماندار ایلام گفت: مقاوم سازی و بازسازی سوله و انبار تجهیزات اموزش و پرورش، اختصاص سهم سه درصد شهرداری به اموزش و پرورش، تعیین تکلیف نرخ شهریه مدارس نمونه از جمله موضوعات مهمی می باشد که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر/۱۰۰۳۸۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر