به گزارش راسان؛  رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با اعلام این خبر گفت در ایام تعطیلات نوروز ۱۳۹۵، تعداد ۱۲ اکیپ نظارتی در سطح استان بصورت روزانه بر اماکن توزیع عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته اند. دکتر سعید صیدیوسفی افزود در این مدت ۴۵۸۹  مورد بازدید صورت پذیرفته و […]

صیدیوسفی

به گزارش راسان؛  رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با اعلام این خبر گفت در ایام تعطیلات نوروز ۱۳۹۵، تعداد ۱۲ اکیپ نظارتی در سطح استان بصورت روزانه بر اماکن توزیع عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته اند.

دکتر سعید صیدیوسفی افزود در این مدت ۴۵۸۹  مورد بازدید صورت پذیرفته و مقدار ۲۱۸ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف ضبط گردیده است.

وی در خاتمه گفت: در همین مدت ۳ نفر از متخلفین به مراجع قضایی معرفی و یکی از مراکز غیر مجاز عرضه با مجوز مقام قضایی پلمپ گردیده است.