راسان خبر ایلام/ مدیر کل آموزش و پرورش ایلام گفت: ۹ هزار میلیارد ریال به این اداره کل در سفر هیئت دولت به استان اختصاص یافت.
به گزارش راسان خبر؛ ایرج زینی وند اظهار داشت: با برگزاری شورای برنامهریزی با حضور رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش مقرر شد مبلغ ۷ هزار و هشتصد میلیارد ریال اعتبار برای هزینه در بخش های مختلف در اختیار آموزش و پرورش استان قرار گیرد.
وی افزود: این مبلغ از محل اعتبارات سفر دولت به استان به دستگاه تعلیم و تربیت تخصیص پیدا کرد.
مدیرکل اموزش و پرورش ایلام گفت: اعتبار جداگانه ای با نظر دکتر کاظمی علاوه بر مبلغ اختصاص یافته شورای برنامه ریزی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت تا سرجمع اعتبار تخصیص یافته به استان به عددی بالغ بر ۹ هزار میلیارد ریال برسد.
زینی وند عنوان کرد: این اعتبار برای هزینه در بخش های مختلف از جمله تقویت زیر ساخت و تجهیزات فضاهای آموزشی و رفاهی، پژوهش سراهای دانش آموزی، کیفیت بخشی به آموزش، احداث فضاهای ورزشی درون مدرسه ای و اردوگاه دانش آموزی اختصاص یافته است.
کد خبر/۱۰۶۵۸۴
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Sunday, 14 June , 2026