راسان خبر/فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه امنیت مراسمات مذهبی در ماه محرم، اولویت اصلی کار پلیس است، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای حضور با شکوه مردم در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) اندیشیده شده است.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سردار جمال سلمانی با بیان اینکه عزاداریهای ایام محرم و صفر باید به نماد وحدت مسلمان تبدیل شود اظهار داشت:امروز دشمنان در صدد ضربه زدن به این نماد وحدت بخش هستند که همه ما بایستی هوشیار باشیم.
وی افزود: پلیس امسال با فعال سازی گشت های هدفمند و حضور پر رنگ در مساجد و تکایا ، سعی خواهد کرد امنیت مطلوب عزادران را نقاط مختلف استان تامین کند.
فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد: پلیس با کنترل ترافیکی و انتظامی هیئتهای مذهبی سعی دارد تا امنیت مراسمات سرور و سالار شهیدان را به نحو مطلوب تامین کند.
سردار سلمانی با اشاره به اینکه تاکنون مراسمات عزاداری های دهه اول محرم با امنیت و آرامش کامل برگزار شده است، گفت: امیدواریم با همراهی هیئتهای مذهبی با پلیس، بتوانیم ضمن تأمین نظم و امنیت مطلوب، شاهد برگزاری مراسماتی در خور و شأن مردم با فرهنگ و عاشورایی استان باشیم.
کد خبر/۹۶۰۷۹
- نویسنده : نوالدین ویسی





Sunday, 14 June , 2026