راسان خبر ایلام/مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام گفت: برای اولین بار، استان میزبان ۱۵۰ کمپر از سراسر کشور است که به مدت ۴ شبانهروز در مناطق مختلف استان به گشتوگذار میپردازند.
به گزارش راسان خبر؛ فرزاد شریفی امروز سهشنبه اظهار کرد: این رویداد که به همت ایوب جعفریان، مسئول کمیته تورینگ و سافاری فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیر دفتر خدمات گردشگری و مسافرتی کاراکال سیر ایلام، برنامهریزی شده است، نشان از توجه روزافزون گردشگران به ظرفیتهای گردشگری استان دارد.
وی افزود: گردشگران کمپری در طول این سفر از جاذبههای تاریخی و طبیعی متنوعی در شهرستانهای ایلام، مهران، بدره و درهشهر بازدید خواهند کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام ادامه داد: ایلام با دارا بودن آثار تاریخی ارزشمند، طبیعت بکر و آب و هوای مطبوع، همواره یکی از مقاصد جذاب گردشگری برای علاقهمندان به طبیعتگردی و تاریخ بوده است و قطعاً برگزاری این تور کمپری، گامی مهم در جهت معرفی این پتانسیلها به گردشگران داخلی و خارجی است.
کد خبر/۹۹۵۹۴
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Wednesday, 23 September , 2026