راسان خبر ایلام/استاندار ایلام از تشکیل کارگروه ویژه اربعین بین دو استان، ایلام و واسط عراق خبر داد.

احمد کرمی در دیدار با استاندار واسط عراق پیگیر ایجاد کنسولگری در استان‌های ایلام و واسط عراق شد و تشکیل دو کارگروه مشترک بین دو استان (کارگروه پیگیری مبادلات اقتصادی، کشاورزی، فنی و مهندسی و امورات گردشگری، صنایع‌دستی و کارگروه ویژه اربعین) خبر داد.

وی با اشاره به پیش‌بینی تردد بالای زوار از مرز مهران در اربعین پیش‌رو، افزود: در کارگروه اربعین تمهیدات لازم برای تسهیل تردد و خدمات‌رسانی شایسته به زوار اتخاذ خواهد شد.

استاندار ایلام در ادامه خواستار افزایش سطح مبادلات تجاری و اقتصادی بین دو استان ایلام و واسط عراق به دو برابر در سریعترین زمان ممکن شد.

پیگیری راه‌اندازی بازارچه چنگوله_شهابی، پیگیری و تسهیل در را‌ه‌اندازی منطقه آزاد مهران، پیگیری و عملیاتی کردن مصوبات نشست‌های قبلی و تردد خودروهای ساکنین ایلام و واسط بدون پرداخت عوارض گمرکی از جمله دیگر مسایل مورد بحث در این نشست بود.

نشست با استاندار واسط عراق در راستای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اربعین از مهم‌ترین محور برنامه سفر استاندار ایلام به استان واسط عراق بود.

در این دیدار دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، خدماتی و تجاری در راستای تأمین منافع مشترک تأکید کردند.

کد خبر /۱۱۳۴۷۳

  • نویسنده : سمیه آذرمهر