راسان خبر ایلام/مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام گفت: قاچاق برق در شرایط کنونی، ضربه به منافع ملی و خدشه به امنیت انرژی کشور است.

به گزارش راسان خبر؛ ولی الله ناصری با تأکید بر اینکه قاچاق برق در هر شکلی اعم از برق‌دزدی، سرقت انرژی و استخراج غیرمجاز رمزارز، دیگر یک تخلف مالی ساده محسوب نمی‌شود، اظهار داشت: این عمل در مقطع فعلی، چیزی فراتر از یک جرم اقتصادی است؛ این اقدام، تجاوز به بیت‌المال، لطمه به حقوق عمومی و تهدیدی جدی برای امنیت انرژیِ کشور به شمار می‌رود.

وی افزود: در روزهایی که کشور با فشارهای گوناگون روبه‌روست، هرگونه خدشه به زیرساخت‌های برق از طریق مصارف غیرقانونی، به‌معنای تضعیف بنیان‌های استحکام جامعه و پایمال کردن حقوق شهروندانی است که به‌درستی مصرف می‌کنند. کسانی که دست به این اقدام می‌زنند، در واقع با آرامش و آسایش عمومی مقابله کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام با اعلام اینکه تیم‌های نظارتی و فنی این شرکت در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند، تأکید کرد: ما به این پدیده با رویکردی امنیتی و قاطع می‌نگریم. برخورد با متخلفانی که در گرم‌ترین روزهای سال و اوج نیاز مردم به انرژی، به‌دنبال سودجوی‌اند، نه یک وظیفه تشریفاتی، که رسالتی ملی است.

ناصری تاکید کرد:. صنعت برق استان هم‌سو با نیروهای انتظامی و امنیتی، با تمام توان از شبکه برق و سرمایه‌های ملی حراست خواهیم کرد و جایی برای این گونه اقدامات در کنار ما باقی نخواهد ماند.

کد خبر /۱۱۵۶۷۱

  • نویسنده : سمیه آذرمهر