راسان خبر ایلام/مدیرعامل شرکت برق ایلام گفت: در راستای حمایت از رویکردهای مردمی و تقویت ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و شهروندان، شرکت با برپایی میزهای خدمت در میادین و اجتماعات مردمی، تلاش گسترده‌ای را نشان می‌دهد.

ولی اله ناصری در گفتگو با خبرنگار راسان خبر، با اشاره به مردمی‌سازی خدمات در قالب اجتماعات شبانه اظهار داشت: در حالی که میادین شهر، کانون حمایت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و یاد و خاطره شهدای گرانقدر است، شرکت توزیع برق ایلام با هدف «مردمی‌سازی خدمات»، بر آن شده است تا فرآیند رسیدگی به نیازهای شهروندان را به محیط‌های اجتماعی نزدیک کند.

وی افزود: هدف اصلی این اقدام، بهبود سطح رضایتمندی مردمی و پاسخگویی سریع‌تر به درخواست‌ها در محیط‌هایی است که بیش از ۱۰۰ روز است شاهد حضور فعال و پرشور مردم در آن‌ها هستیم.

مدیرعامل شرکت برق ایلام تاکید کرد: وظیفه ما تنها تامین انرژی نیست، بلکه حضور در کنار مردم  در میادین و تلاش برای بهبود شرایط و تامین پایدار خدمات، بخشی از مسئولیت اجتماعی و وظیفه اصلی شرکت است.

ناصری بیان داشت: همچنین برپایی میز خدمت با هدف کاهش فاصله میان سازمان‌ها و مردم و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی در شرایط ویژه انجام می‌شود.

کد خبر /۱۱۴۴۸۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر