راسان خبر ایلام/مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: با مشارکت مراکز نیکوکاری و برخی موسسات خیریه در ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۴۰۰ سبد کالا و ۲۵ هزار پرس غذای گرم در وعده افطاری تهیه و بین مددجویان این نهاد توزیع شد.
توزیع ۲۵ هزار پرس غذای گرم افطاری در پویش ایران همدل و اطعام مهدوی در ایلام
راسان خبر ایلام/مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: با مشارکت مراکز نیکوکاری و برخی موسسات خیریه در ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۴۰۰ سبد کالا و ۲۵ هزار پرس غذای گرم در وعده افطاری تهیه و بین مددجویان این نهاد توزیع شد.
به گزارش راسان خبر؛ ناصر مرادی پویانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاراناظهار داشت: در لیالی قدر و برنامه های پویش ایران همدل در خصوص اکرام ایتام و اطعام نیازمندان ، علاوه بر تهیه سبدهای کالائی و غذای گرم که در ماه مبارک رمضان صورت می گیرد ، همچنین پایگاهها و سامانه اکرام ایتام آماده ثبت نام حامیان جدید هستند که تا این لحظه ۱۴۰۰ نفر حامی جدید ثبت نام شده و حمایت از ایتام استان را متقبل گردیده اند.
وی افزود: با توجه به اینکه این برنامه در تمام روزهای ماه مبارک رمضان ادامه دارد از افراد خیر و نیکوکار استان برای مشارکت در این طرح نیکوکارانه دعوت می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با اشاره به وقوع جنگ تحمیلی و نیازمندیهای خانواده های مورد اشاره در این شرایط ، تصریح کرد هم استانی های عزیز می توانند با شمارهگیری کد دستوری # ۰۸۴*۱*۸۸۷۷* و یا واریز به شماره کارت ۸۱۶۳-۵۰۳۱-۹۹۷۹-۶۰۳۷و ️ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۸۴ و در صورت ارائه هدایا به صورت کالائی و حضوری ادارات کمیته امداد در شهرستانها و مراکز نیکوکاری در سطح استان آماده دریافت می باشند.
مرادی پویانی اضافه کرد: همچنین سامانه اکرام ایتام آماده ثبت نام از حامیان جدید به آدرس ekram. emdad.ir و بازوی حامی باش در بازوی اپلیکیشن بله می باشد و هم استانیهای عزیز می توانند با مراجعه به این دو آدرس حمایت از ایتام را بر عهد بگیرند.
کد خبر /۱۱۲۳۶۴
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Wednesday, 3 June , 2026