راسان خبر ایلام /مدیر کل راه و شهرسازی استان ایلام از تکمیل پروژه راهسازی قطعه رانشی کیلومتر ۱۱ محور ایلام- مهران تا اواسط سال جاری خبر داد.

به گزارش راسان خبر؛ جعفر رفیعی در بازدید مدیرکل دیوان محاسبات استان اظهار داشت: قطعه رانشی در کیلومتر ۱۱ محور ایلام- مهران به طول ۵ کیلومتر (با احتساب رمپ‌ها و لوپ‌های تقاطع غیر همسطح ماربره) از جمله قسمت‌های باقیمانده چهار خطه ایلام- مهران است.

وی افزود: برای جلوگیری از رانش کوه در این قسمت، طبق برآورد و قرارداد اولیه، ۲۷۰ شمع با عمق‌های مختلف می‌بایست اجرا شود.

مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: این پروژه هم اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد در حال اجرا است که تقاطع غیر هم‌سطح آن (تقاطع ماربره) تکمیل شده و مسیر چهار خطه آن نیز تا اواسط سال جاری به پایان می‌رسد ، برای این پروژه تا کنون حدود ۱۷۰ شمع بتنی ۳۵ متری اجرا شده است.

رفیعی بیان کرد: راهسازی قطعه رانشی سال گذشته برای تردد ایام اربعین به صورت موقت زیر بار ترافیک قرار گرفت و ادامه عملیات تکمیلی آن توسط شرکت ساخت و توسعه راه‌های کشور انجام و تا تکمیل این پروژه جاده قدیم به صورت دو طرفه زیر بار ترافیک قرار دارد.

کد خبر /۱۱۲۸۹۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر