ایلام_جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با موضوع اجرایی نمودن نظام نامه پدافند سایبری در سالن جلسات شرکت آب منطقه‌ای ایلام برگزار شد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ مدیرعامل آب منطقه‌ای ایلام در این جلسه با تأکید بر اهمیت پدافند سایبری در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل گفت: با توجه به اینکه در چند روز گذشته گروه‌های هکری بارها تهدید به هک سامانه‌های نهادها، ادارات و سازمان‌های دولتی نموده‌اند لازم است با اندیشه راهکارهایی از وجود امنیت سایبری شرکت مطمئن شویم.

علی پوراحمد بر لزوم هوشیاری همکاران فناوری اطلاعات در این ایام تاکید کرد و افزود: حملات پیشرفته سایبری خطرهای جدی‌ای را برای اقتصاد و امنیت کشور پدید خواهد آورد.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: پدافند سایبری می تواند موجب بهبود، تشخیص، جلوگیری و پاسخگویی به حملات سایبری دشمن شود.

کد خبر/۷۴۰۰۰

  • نویسنده : سمیه آذرمهر