ایلام_سخنگوی شرکت توزیع برق استان ایلام گفت: قطع برق در حوزه تولید صورت می گیرد و ما توزیع کننده هستیم و خاموشی ها به دلیل کمبود تولید رخ می دهد.

به گزارش راسان خبر از ایلام، محمد محمدیان شمالی در گفتگو ویژه خبری شبکه استانی ایلام با بیان اینکه خاموشی ها تابع میزان مصرف است، اظهار کرد: سهمیه استان برای هفته ۲۵۵ مگاوات بوده در حالیکه میزان مصرف از مرز ۳۰۰ مگاوات عبور کرده است.

وی بیان اینکه بیت کوین ها می توانند در دامنه و میزان خاموشی نقش ایفا کنند، افزود: ۳ مورد رمز ارز کشف شده است و از مردم می خواهیم مکان افرادی را که از رمز ارز استفاده می کنند با شماره ۳۳۳۵۳۷۲۱ یا ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۲۹۱۲۷ اطلاع دهید.

سخنگوی شرکت توزیع برق ایلام گفت: اپلیکیشن “برق من” خدمات شرکت توزیع برق از جمله زمان احتمالی قطع برق را اعلام می کنند.

وی تاکیدکرد: ساعت های پرمصرف در طول روز ۱۲ تا ۱۸ عصر است که در این زمان از وسایل پرمصرف استفاده نشود.

شمالی ادامه داد: جدول اعلام خاموشی ها تخمینی است و تابع مصرف مشترکین و رعایت الگوی مصرف است.

شناسه خبر/۵۲۲۹۷