راسان خبر ایلام/ مدیر کل آموزش و پرورش ایلام گفت؛ در مدت جنگ تحمیلی سوم ۱۱۱ واحد آموزشی در سطح استان دچار خسارت شده اند.
به گزارش راسان خبر؛ ایرج زینی وند اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده، کار جمع آوری نخاله و ضایعات ساختمانی مدارس شهید رحیمی و شهید گچی ناشی از حملات دشمن آمریکایی صهیونیستی به انجام رسید.
وی افزود: در مدت جنگ تحمیلی سوم ۱۱۱ واحد آموزشی در سطح استان دچار خسارت شده اند که با حضور فعال گروههای جهادی بسیج فرهنگیان، دانش آموزی و همکاری سایر ارگان ها از جمله شهرداری کار پاکسازی محوطه و جمع آوری ضایعات ساختمانی در همه ی آن ها به پایان رسید که باید از همکاری همه ی این عزیزان تقدیر به عمل آورم.
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام گفت:همچنین با رایزنی یا اداره کل نوسازی مدارس و جذب اعتبار از محل مشارکت های مردمی و خیرین درصدد هستیم مدارسی که دچار آسیب شده اند را به سرعت مرمت و بهسازی کنیم.
کد خبر/۱۱۳۱۲۷
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Wednesday, 3 June , 2026