ایلام_مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام از رسیدگی به ۱۴۷ تخلف حوزه حمل و نقل عمومی در کمیسیون های ماده ۱۱ و ۱۲ استان خبر داد.

نورالله دلخواه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار راسان خبر در ایلام؛ اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۴۷ پرونده تخلف در کمیسیون های ماده ۱۱ و ۱۲ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام بررسی شده است.

وی افزود: در این مدت ۵۰ پرونده در کمیسیون ماده ۱۲ بررسی شد که از این تعداد ۲۴مورد جریمه نقدی،۲۱مورد برائت و ۲ مورد قطع خدمات یک ماهه و ۳ مورد تذکر کتبی صادر شد.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام ادامه داد: همچنین در کمیسیون ماده ۱۱ رسیدگی به تخلفات رانندگان حمل و نقل برون شهری کالا و مسافر ۹۷پرونده بررسی شد که از این تعداد ۴۰ مورد تذکر کتبی، ۲۰ مورد قطع خدمات یک ماهه و ۳۷ مورد برائت صادر شد.

وی ادامه داد: نمونه تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقلی شامل عدم رعایت ضوابط و مقرران مربوط به تهیه تنظیم و استفاده از بارنامه، عدم رعایت ضوابط و مقرران مربوط به تهیه تنظیم و استفاده از صورت وضعیت، سوء استفاده از کارت هوشمند راننده و عدم استفاده از تجهیزات ایمنی است.

دلخواه بیان داشت: همچنین نمونه تخلفات رانندگان کمیسیون ماده ۱۱ نیز شامل جابجایی بار بدون استفاده از بارنامه، جابجایی مسافر بدون استفاده از صورت وضعیت فعدم استفاده از تجهیزات ایمنی و عدم رعایت ضوابط و مقررات جابجایی بار های ترافیکی می باشد.

شناسه خبر/۶۰۸۰۸