راسان خبر ایلام/معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: شورای فنی استان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری فنی و پیشران پروژه‌های عمرانی است. 

به گزارش راسان خبر؛ رضا دارابی در جلسه شورای فنی استان، با اشاره به شرایط جنگی، تورم و وضعیت اقتصادی، اظهار داشت: باید تمام توان خود را بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی مناسب متمرکز کنیم.

وی با بیان اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن، نهضت توسعه عدالت آموزشی، پروژه‌های مصوب سفر رئیس‌جمهور و پروژه‌های زیرساختی اربعین در اولویت تکمیل قرار دارند، افزود: این پروژه‌ها تأثیر مستقیمی بر زندگی مردم دارند و نباید اجازه دهیم به دلیل مشکلات مالی یا اداری متوقف شوند.

معاون استاندار ایلام با انتقاد از رویکردهایی که منجر به عدم پیشرفت پروژه‌ها می‌شود، تصریح کرد: باید با همفکری و اتحاد، راهکار پیدا کنیم و کمیته نظارت شورای فنی استان باید با حضور اعضای ثابت و علاقمند به کار میدانی، نظارت مستمر بر پروژه‌ها داشته باشد و راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع ارائه دهد.

دارابی با قدردانی از تلاش‌های مجموعه دستگاه‌های زیرساختی و عمرانی استان، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی، تنها با همکاری، همدلی و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود می‌توانیم بر مشکلات و تنگناهای مالی و اعتباری غلبه کنیم و با برنامه‌ریزی دقیق، پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم.

وی در پایان تأکید کرد: شورای فنی استان باید با نگاه راهبردی، علاوه بر نظارت، تسهیل‌گر اجرای پروژه‌ها نیز باشد و با هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران، زمینه را برای تسریع در تکمیل طرح‌های عمرانی فراهم کند.

کد خبر /۱۱۵۳۴۱

  • نویسنده : سمیه آذرمهر