ایلام_مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام گفت: تونل اربعین(قلاجه ) شهرستان ایوان از پنجم تیر لغایت ۱۵ مردادماه به دلیل تکمیل روشنایی و اجرای تاسیسات مکانیکی و تهویه مسدود خواهد شد.
به گزارش راسان خبر ا ایلام، نورالله دلخواه با اعلام این خبر اظهار داشت: مسیر اسلام آباد غرب، حمیل و سرابله و جاده قبلی گردنه قلاجه به سمت شهرستان ایوان مسیر های جایگزین هستند.
وی افزود: تردد در تونل قلاجه(اربعین) علاوه بر نزدیکی در راه ارتباطی استان های ایلام و کرمانشاه به هم به ویژه شهرستانهای ایوان از توابع استان ایلام و شهرستان گیلانغرب از توابع استان کرمانشاه، در سهولت تردد زائران اربعین حسینی در طول سال بویژه ایام اربعین حسینی که اوج تردد زائران است نقش مهم و بسیار حائز اهمیتی دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام در پایان از رانندگان درخواست کرد، با صبر و شکیبایی و با توجه به علایم هشداردهنده همکاران راهداری و پلیس با ایمنی در اینمحور تردد کنند.
شناسه خبر/۵۳۲۸۷





Saturday, 6 June , 2026