ایلام_مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از اختصاص ۶ میلیارد تومان برای تکمیل قطعه دوم مسیر قاضی خان-بدره طی سال جاری خبر داد.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ عبدالله بهادری با اعلام این خبر اظهار کرد: پروژه راه قاضی خان – بدره دارای ۱۰ کیلومتر جاده است که ۴ کیلومتر آن با پیمانکار قرارداد منعقد شده که پیشرفتی در حدود ۵۰ درصدی برخوردار است.
وی افزود: قطعه دوم آن اتصال چهار کیلومتر جاده قدیم است که اخیراً پیمانکار آن مشخص شده و اعتبار آن از محل اعتباراتی استانی بالغ بر ۶ میلیارد تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام عنوان کرد: همچنین ادامه راه قاضی خان – بدره که سالها در گیر و دار اعتبارات بود هم اکنون در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: ۱۰ کیلومتر آن با برآوردی بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان از امامزاده عباس (ع) به سمت قاضی خان اخیراً به مناقصه رفته و پیمانکار آن مشخص شده و در مرحله تجهیز کارگاه است و طی روزهای آتی کلنگ زنی خواهد شد.
بهادری گفت: تکمیل این دو را شریانی علاوه بر کوتاه کردن مسیر ارتباطی ایلام- لومار- بدره باعث حذف نقاط حادثه خیز و کاهش تصادفات جادهای خواهد بود.
شناسه خبر/۵۷۶۳۳





Friday, 5 June , 2026