ایلام-مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: مردم نیکوکار این استان در چهارماهه نخست امسال بیش از ۸۵۰ میلیون تومان صدقه پرداخت کرده اند.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ رضا طاهری با اعلام این خبر اظهار داشت: از این میزان صدقه ۷۰ درصد ان از طریق صندوق‌های صدقات و ۳۰ درصد نیز از طریق روش‌های الکترونیکی و نوین پرداخت شده‌اند.

وی افزود: هم اکنون بیش از ۵۷ هزار مشترک صدقه در این استان فعال بوده و مردم علاوه بر روش‌های مجازی از طریق این صندوق‌ها صدقات خود را پرداخت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام به مصارف و هزینه کرد صدقات استان اشاره کرد و گفت: صدقات جمع آوری شده در زمینه‌های ارائه خدمات درمانی به نیازمندان، پرداخت کمک هزینه‌های تحصیلی نیازمندان، اجاره و ساخت مسکن، خرید جهیزیه، کمک‌های موردی و سایر خدمات حمایتی هزینه شده است.

طاهری ضمن تقدیر از مردم نیکوکار استان تصریح کرد: هم استانی‌های عزیز و نیکوکار می‌توانند علاوه بر پرداخت صدقه از طریق صندوق‌های خانگی و معابر، از طریق اپلیکیشن کد کیو آر و نیز شماره گیری کد #۰۸۴*۸۸۷۷* نسبت به پرداخت صدقات، نذورات و دیگر کمک‌های خود اقدام کنند.

کد خبر/۷۰۴۸۴