راسان خبر/مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: معلمان باید روی فکر و اندیشه های دانش آموزان کار کنند تا نتیجه مطلوب برای کشور حاصل شود.
به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علی درویشی روز شنبه در آیین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان چوار، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با فرهنگیان فرموده اند که معلمان سربازان گمنام آموزش و پرورش در ایران هستند و واقعا نیز این چنین است چراکه معلمان قشری نجیب بوده و همواره برای اعتلای کشور کوشیده اند.
وی افزود: تمامی هجمه ها به سمت دانش آموزان است و خوشبختانه با هوشیاری معلمان این هجمه ها کارایی ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: معلمان باید روی فکر و اندیشه های دانش آموزان کار کنند تا نتیجه مطلوب برای کشور حاصل شود.
درویشی در پایان از معلمان و دانش آموزان خواست تا سه کلیدواژه مهم در تعلیم و تربیت یعنی تحصیل، تهدیب و ورزش را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
کد خبر/۸۲۰۱۴
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Sunday, 14 June , 2026