راسان خبر/رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ایلام گفت: دوره آموزش مقدماتی غواصی جهت تشکیل تیم تخصصی غواصی برای پرسنل عملیاتی آتش‌نشانی شهرداری ایلام به مدت چهار روز به صورت تئوری و عملی برگزار شد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ نصرت الله لطفی روز پنج شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: برگزاری دوره آموزشی غواصی با هدف بالا بردن توان عملیاتی پرسنل آتش‌نشانی  بصورت تئوری و عملی برگزار شد.

وی افزود: ۶ نفر از آتش‌نشانان با شرکت در این دوره هم  با تکنیک‌های غواصی، امداد و نجات در آب و نیز تجهیزات غواصی آشنا شدند که با توجه به وجود رودخانه‌ها و سدهای ایلام برگزاری این دوره و تشکیل تیم تخصصی سیلاب و غواصی از نیازهای اصلی سازمان به شمار می‌رفت.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ایلام آموزش‌های عمومی و تخصصی را یکی از مهم‌ترین نیازهای سازمان آتش‌نشانی دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه آتش‌نشانان با انواع حوادث مواجه هستند،  برگزاری این دوره‌ها و کسب آموزش‌های لازم برای خدمت‌رسانی بهتر به همنوعان و نجات جان آنها در حوادث آبی، باید از مهارت و تخصص لازم برخوردار شوند تا در مواقع نیاز آماده هر نوع فداکاری باشند.

لطفی تصریح کرد: در پایان این دوره به  آتش‌نشانان حاضر در دوره مدرک سطح یک ستاره اعطاء می‌شود  و جهت  ارتقا توان تیم تخصصی غواصی سازمان آتش‌نشانی شهرداری ایلام  دوره‌های تخصصی دو ستاره  زیر نظر اساتید مجرب در آینده نزدیک برگزار خواهند شد.

کد خبر/۸۸۸۰۱

  • نویسنده : سمیه آذرمهر