راسان خبر/سرپرست اداره کل استاندارد ایلام از بررسی وضعیت نازل‌های عرضه سوخت مایع و پخش‌کننده‌های CNG در استان خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛هادی دوست محمدی روز یک شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای تکالیف قانونی سازمان ملی استاندارد، در خصوص بررسی صحت عملکرد نازل‌های عرضه سوخت مایع موجود در استان، از ابتدای سال جاری تا کنون ۷۵۷ فقره آزمون نازل جایگاه عرضه سوخت مایع در استان انجام شده است که ۱۰۰ درصد نازل‌ها  مورد قبول واقع شده است.

وی افزود: کنترل و آزمون نازل‌های جایگاه‌های سوخت مایع استان به منظور بررسی صحت عملکرد نازل و جلوگیری از کم‌فروشی و ضرر و زیان برای مصرف کنندگان، طبق برنامه  مصوب، هر سه ماه یک‌بار انجام می‌شود.

سرپرست اداره کل استاندارد ایلام در پایان یادآور شد: همچنین در این بازه زمانی تعداد ۵ مورد استانداردسازی جایگاه عرضه سوخت توسط شرکت بازرسی مورد تایید صلاحیت سازمان ملی استاندارد و با هماهنگی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی انجام گرفته است.

کد خبر/۹۰۰۸۲

  • نویسنده : سمیه آذرمهر