راسان خبر/مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از نقش بینظیر تغذیه گیاهی در سال ۱۴۰۱ و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی همچون گندم، برنج، چغندرقند و سایر محصولات کشاورزی مواردی را یادآور شدند.
به گزارش راسان خبر از ایلام به نقل از روابط عمومی؛ حمید رسولی در مصاحبه با پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ با تأمین ۳٫۲ میلیون تن انواع کودهای یارانهای گام بلندی برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد.
وی در ادامه به این نکته مهم تأکید داشتند که در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۵۵۰ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان عزیز مصرف شده است.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به افزایش ۳۰ درصدی محصول گندم در سالجاری نسبت به سال قبل اشاره نمودند و گفت: علیرغم کاهش میزان بارندگی و نزولات جوی در بسیاری از مناطق کشور، خوشبختانه با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۳۰ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل و همچنین رشد ۸۲ درصدی نسبت به سال زراعی ۱۴۰۰ میباشیم.
رسولی در پایان یکی از مهمترین ابزار و سهلالوصولترین روشهای نیل به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی برشمردند و امیدواری کرد: در سال ۱۴۰۲ با تخصیص منابع مالی مناسب بتوانیم نیاز کشور به کودهای کشاورزی را تأمین نموده و در آینده نزدیک با افزایش کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی شاهد خودکفایی کشور در تولید کلیه محصولات اساسی باشیم.
کد خبر/۸۵۱۸۳
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Sunday, 14 June , 2026