راسان خبر ایلام/مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام گفت: سال گذشته مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان برای درمان مستقیم در ۵۶۳ مرکز درمانی طرف قرارداد این مدیریت هزینه شده است.

هادی صبور در گفت وگو با خبرنگار راسان خبر اظهار داشت: طی سال گذشته یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۹۴۴ خدمات توسط مدیریت درمان در ۵۶۳ مراکز درمانی طرف قرارداد به بیمه شدگان ارائه شده است.

وی افزود: در حال حاضر۱۷۷ پزشک،  ۴۳ دندان پزشک،  ۱۱٠ داروخانه، ۱۶٠ پاراکلینیک،  ۶۲ درمانگاه،  ۱۳ بیمارستان طرف قراداد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هستند.

مدیر درمان تامین  اجتماعی ایلام گفت: بودجه درمانی این مدیریت در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۴۵ میلیارد تومان بوده است.

صبور ادامه داد: سال گذشته مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان برای درمان غیرمستقیم  در ۵۶۳ مرکز درمانی طرف قرارداد استان هزینه شده است.

وی عنوان کرد: در بخش پزشکان، قرارداد با پزشک متخصص عمومی در بیمارستان و درمانگاه نیز حدود ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام گفت: طی یک سال و نیم گذشته، حدود ۱۶ میلیارد تومان تجهیزات جدید به بیمارستان شهدای زاگرس افزوده شده است.

وی تصریح کرد: از جمله این تجهیزات ، دستگاه‌های مهمی مانند دستگاه سی  آرم (تصویربرداری در حین عمل جراحی)، دستگاه اکوکاردیوگرافی، دستگاه دیالیز، دستگاه OPD در رادیولوژی و دستگاه سنگ‌شکن درون‌اندامی که از طریق مجرا عمل می‌کند و برای درمان سنگ‌های کلیوی کاربرد است.

دکتر صبور افزود: در حال حاضر، برنامه‌هایی برای افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان و ساخت درمانگاه در محوطه بیمارستان شهدای زاگرس در دستور کار قرار دارد تا از فضای موجود برای توسعه تخت‌ها بهره‌برداری شود.

وی تاکید کرد: توسعه‌ این بیمارستان نیازمند کسب مجوزهای لازم از وزارتخانه و انتقال ساختمان درمانگاه به مکان جدید است.

مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام اضافه کرد:  در بخش پروژه‌های درمانگاهی نیز سال گذشته یک ملک در آبدانان خریداری و در حال تغییر و استانداردسازی است تا بتوان در سفر رئیس‌جمهور به استان راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه درمانگاه دهلران در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز فعالیت گرفته است، گفت: در این مرکز آمادگی لازم برای ویزیت پزشکان متخصص فراهم شده است.

صبور تصریح کرد: ساختمان مدیریت درمان در میدان میلاد نیز در بهمن ماه وارد فاز مناقصه شد و پیمانکار این طرح مشخص شده و در حال حاضر، ساختمان به صورت موقت تخلیه و برای فعالیت‌های درمانی آماده می‌شود.

وی بیان داشت: احداث ساختمان درمانگاه شماره دو نوروز آباد با  ۲۰ تا ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله ساخت است.

مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام تصریح کرد: همچنین، درمانگاه شماره سه شعر ایلام با زیربنای حدود ۲۹۰۰ متر مربع در حال احداث است و فعالیت‌های جاری در ساختمان استیجاری ادامه دارد.

کد خبر/۱۰۶۲۵۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر