ایلام_ فرمانده مرزبانی استان ایلام از کشف و ضبط ۴۰۴راس احشام قاچاق در مرزهای دهلران خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ سرهنگ فرج رستمی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای تدابیر عملیاتی فرماندهی مرزبانی استان ایلام و در پی اخبار واصله از منابع و مخبرین مبنی بر قاچاق احشام توسط افرادی معلوم الحال مراتب بصورت ویژه در دستور کار مرزبانان هنگ مرزی دهلران قرار گرفت.

وی افزود: با دریافت خبر و برسی موضوع مامورین با هدایت عملیاتی فرمانده هنگ ضمن تشدید اقدامات کنترلی و انسداد مرز بمنظور جلوگیری از خروج قاچاقچیان احشام، با استفاده از تجهیزات اپتیکی در نقاط مورد ظن تردد قاچاقچیان اقدام به اجرای کمین هدفمند در چند نقطه نموده که سرانجام در نیمه های شب افراد سود جو در نقطه صفر مرزی و در حال خروج از مرز در دام مرزبانان گرفتار و از آنها ۴۰۴ راس گوسفند کشف و ضبط می گردد.

فرمانده مرزبانی استان ایلام یادآور شد: برابر اعلام کارشناسان قیمت تقریبی احشام حدود ۸ میلیاردوپانصدمیلیون ریال برآورد شده است.

کد خبر/۶۶۷۳۷