ایلام-معاون راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام از برف‌روبی ۵۶ کیلومتر از راه های استان ایلام طی چند روز گذشته خبر داد.

به گزارش راسان خبر از ایلام؛ علی روان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وجود بارش‌های شدید طی ۲۴ ساعت گذشته در استان و با تلاش عوامل راهداری همه راه‌های اصلی، فرعی و روستایی این استان باز و تردد در انها در جریان است.

وی افزود: ۱۹ تیم عملیاتی از راهداری ایلام با تعداد ۱۲ دستگاه ماشین آلات در کنار سایر دستگاه‌ها و پلیس راه در ۲۴ ساعت گذشته در سطح جاده‌های استان، جهت رفع مشکل احتمالی نقاط مختلف جاده‌ای در جاده‌ها حضور داشتند.

معاون راهداری ایلام تاکید کرد: با وجود بارش برف در گردنه‌ها و جاده‌های مناطق کوهستانی این استان همچون قلاجه، تونل آزادی و کبیرکوه این محورها پاکسازی شده است، می‌طلبد رانندگان برای جلوگیری از بروز هر گونه حادثه‌ای با احتیاط رانندگی کنند.

روان، از مصرف ۳۰ تن ماسه و نمک جهت بازگشایی راه‌ها خبر داد و یادآور شد: مجموع ۵۶ کیلومتر از راه‌های استان برف روبی شد و اقداماتی مانند لایه روبی دهانه پل‌ها، بستر رودخانه‌ها و شانه سازی محل‌هایی که تخریب شده نیز انجام شده است.

وی ادامه داد: مردم می‌توانند در هنگام سفرهای زمستانی با شماره گیری ۱۴۱ از اطلاعات راه‌های استان و کشور مطلع شوند.

کد خبر/۷۷۹۴۰

  • نویسنده : سمیه آذرمهر