راسان خبر ایلام/مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از تخفیف ۳۰ درصدی مراکز اقامتی ایلام برای جنگ‌زدگان در روزهای جنگ تحمیلی خبر داد.

به گزارش راسان خبر؛ فرزاد شریفی اظهار داشت: در روزهایی که شعله‌های جنگ تحمیلی، آسمان غرب کشور را تیره کرده بود، مراکز اقامتی استان ایلام با تصمیمی انسان‌دوستانه، درهای خود را به روی جنگ‌زدگان گشودند و با تخفیف ۳۰ درصدی، پناه و آرامش را در دل آشوب به آنان هدیه دادند.

وی افزود: در ایام جنگ تحمیلی و شدت حملات رژیم امریکایی، صهیونی در مناطق غرب و ناامن بعضی از شهرهای همجوار، در چنین شرایطی مدیران مراکز اقامتی استان ایلام با همدلی و حس مسئولیت اجتماعی، تصمیم گرفتند هزینه اسکان را برای این خانواده‌ها تا ۳۰ درصد کاهش دهند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام تصریح کرد: این اقدام نه‌تنها بار مالی سنگین جابه‌جایی و بی‌خانمانی را از دوش مردم جنگ‌زده سبک‌تر کرد، بلکه تصویری روشن از همبستگی مردمان استان در حافظه تاریخی کشور به‌جا گذاشت.

شریفی ادامه داد: تخفیف‌ها عمدتاً مراکز اقامتی بود که با وجود کمبود منابع، با روحیه‌ای ایثارگرانه در خدمت مردم قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: این رفتار انسانی و ملی، برگ دیگری بر دفتر مقاومت مردم ایلام است؛ مردمانی که حتی در سخت‌ترین سال‌ها، بخشیدن را بر ترس ترجیح دادند.

کد خبر /۱۱۲۵۸۹

  • نویسنده : سمیه آذرمهر