به گزارش راسان خبر؛محمد نوذری، معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام روز پنج شنبه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان ایلام اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی پست ها و جایگاه های مدیریتی بار معنای زیادی دارد و نوع رویکردها نسبت به این موضوع نیز متفاوت است. وی افزود: با برگزاری جلسات تودیع و معارفه […]
به گزارش راسان خبر؛محمد نوذری، معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام روز پنج شنبه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان ایلام اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی پست ها و جایگاه های مدیریتی بار معنای زیادی دارد و نوع رویکردها نسبت به این موضوع نیز متفاوت است.
وی افزود: با برگزاری جلسات تودیع و معارفه ای در واقع مدیر یا مسوول، مسئولیت سنگین خود را به شخص دیگری می سپارد و این امر مهم ، مردم داری و اخلاق مداری را در رأس برنامه های مدیریت جای خواهد داد.
معاون سیاسی امنیتی استاداری ایلام بیان داشت: مردم همواره از مسوولان انتظار پیشرفت و توسعه استان را دارند و نگاه و توجه خاص مدیران به این مقوله امری واجب و ضروری است.
وی تاکید کرد: همگرایی و وحدت تمامی گروه های سیاسی و احزاب در شرایط کنونی سبب دلگرمی آحاد مردم می شود و استفاده از ظرفیت های موجود در این راستا امری واجب و ضروری است.
وی اظهار داشت: ایلام استان بکری است و ظرفیت های دست نخوره و به کار گرفته نشده بسیاری دارد که بهره گیری از آنها می تواند روند توسعه این استان را سرعت بخشد.
وی بیان داشت: با توجه به تاکیدات دولت تدبیر امید در بکارگیری ظرفیت بانوان در دستگاه های اجرایی ، در هر پست و مقامی که از ظرفیت بانوان استفاده شده موفقیت و پیشرفت را به همراه داشته است بنابراین فرمانداران شهرستان ها توجه ویژه ی به این مقوله داشته باشند.
نوذری بیان داشت: با توجه به اینکه ۲۶ درصد جمعیت ایلام را جوان تشکیل داده است و این امار از جمعیت جوان کشوری (۲۴ درصد ) بیشتر است بدان معنا است که جوانان در تمامی مسایل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نقش تاثیر گذاری خواهند داشت.
وی به برگزاری انتخابات اسفند سالجاری اشاره کرد و بیان داشت: برگزاری انتخابات سالم با انسجام و وحدت همواره از مهمترین اهداف نظام و دولت است و دستگاه های اجرایی استان در این زمینه با برنامه ریزی دقیق انتخاباتی با شکوه را رقم بزنند.
وی گفت: استفاده از ظرفیت های کشورهای همسایگان در بحث اقتصاد مقاومتی بسیار تاثیر گذار است و هرچه ظرفیتها و بسترهای اقتصادی و تولیدی در استان تقویت شود موجب پیشرفت خواهد شد.
وی گفت: صحبت های مهم و تأثیرگذار رییس جمهور روز گذشته در بحث برجام هشدار جدی به امریکا و متحدانش بود که انان نمی توانند با ملت ایران مقابله کنند و وظیفه ما مسوولان تحقق شعارهای دولت در این است.
خیرالله گراوند، سرپرست فرمانداری ایلام نیز در این آیین گفت: فرماندار به عنوان نماینده عالی دولت دارای جایگاه خاصی و اختیارات ویژه و گسترده ای است و نظارت بر عملکرد کارکنان باید در رأس برنامه ها قرار داشته باشد.
وی افزود: برنامه های فرمانداری شهرستان ایلام بر اساس شاخص های مختلف تعریف شده که با تعامل و همکاری مجموعه دولت و اعضای شورای تامین این شاخص ها قابل اجرا است.
خیرالله گراوند بیان داشت: با بهره مندی از تمامی ظرفیت، قابلیت ، نخبگان و … در راستای خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد.
فرماندار پیشین ایلام ادامه داد: ایجاد امنیت در استان در سال های گذشته با همکاری و اهتمام دستگاه های مربوطه به خوبی فراهم و موجب رضایت مردم شده است.
وی در ادامه به اعتصابات اخیر کارگران در ایلام اشاره کرد و گفت:دستگاهای امنیتی استان با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط با حداقل امکانات این موضوع را به خوبی مدیریت کرد.
وی بیان داشت: در بحث سرقت و طلاق به عنوان شاخص ها و آیتم اصلی جامعه در استان کاهش داشته و این موضوع با برنامه ریزی به موقع صورت گرفته است.
بسطامی افرود: بحث انتخابات همواره بسیار مورد توجه دولت و نظام بوده و ایلام خوشبختانه تنها شهرستانی بود که انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر اخیر در آن به صورت الکترونیکی برگزار شد که این موضوع نشان از توسعه استان است.
وی تاکید کرد: نظارت مستمر بر بازار و مبارزه با گرانفرشی و برخورد با متخلفان موجب رضایت مردم شد و این امر مهم در رأس برنامه های فرمانداری قرار دارد.
فرماندار پیشین شهرستان ایلام گفت: سال گذشته ۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در راستای اشتغالزایی. با با ۲۹۸پروژه با اشتغالزایی ۶۵۲ نفر تصویب و جذب شده است.
گفتنی است بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در مرکز شهر ایلام سکونت دارند.
در پایان این آیین خیرالله گراوند به عنوان سرپرست فرماندا ری ایلام معرفی و از خدمات معروف بسطامی فرماندار پیشین تشکر و قدردانی شد.
https://rasankhabar.ir/?p=37410
Saturday, 27 September , 2025