راسان خبر ایلام/مدیرکل ارشاد ایلام گفت: خبرنگاری در استان ایلام کار ساده ای نیست و با وجود محدودیتهای اقتصادی رسانه‌ها، مشکلات معیشتی و دشواری ها کار میدانی، اصحاب رسانه استان در مقاطع حساس به معنای واقعی در میدان حضور داشتند و اخبار را با سرعت، دقت و مسئولیت پذیری به مردم منتقل کردند.

به گزارش خبرنگار راسان خبر؛ علی هلشی عصر امروز شنبه، در آیین گرامیداشت روز خبرنگار با اشاره به اینکه امروز بیش از آنکه روز سخن گفتن درباره خبرنگاران باشد، روز قدردانی از دیدن و شنیدن آنهاست، اظهار کرد: باید بپذیریم خبرنگاری در ایلام ساده نیست و محدودیتهای اقتصادی رسانه‌ها، مشکلات معیشتی خبرنگاران، دشواری ها کار میدانی و گاهی شرایط سخت پوشش یک رویداد، واقعیت‌هایی است که همگان از آن اطلاع دارند.

وی با بیان اینکه با این حال اصحاب رسانه استان در مقاطع مختلف رسالت خطیر و تعهد انسانی خود را رها نکردند، افزود: خبرنگاران استان در جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و دیگر مقاطع حساس از اسفند سال گذشته تاکنون به معنای واقعی در میدان حضور داشتند و تلاش کردند اخبار را با سرعت، دقت و مسئولیتپذیری به مردم برسانند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام با تأکید بر اینکه امروز در جنگ روایت ها و با حجم گسترده‌ای از اطلاعات و اخبار مواجه هستیم و حفظ دقت و اعتماد مردم اهمیت بیشتری یافته است، خاطرنشان کرد: خبرنگاران شریف و نجیب استان ایلام به خوبی خبر درست را از نادرست تشخیص دادند و اجازه ندادند هیجان و شایعه جای واقعیت را بگیرد.

هلشی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در ایام بزرگترین همایش مذهبی جهان یعنی اربعین حسینی، بخش مهمی از ظرفیت رسانه‌ های استان در قرارگاه رسانه ای اربعین فعال بود و حضور خبرنگاران در مرز مهران، پوشش فعالیت دستگاههای اجرایی و مواکب و روایت حضور زائران با وجود شرایط سخت، کاری ارزشمند بود.

وی بیان داشت: در کنار آن، فعالیت های فرهنگی موکب شین و موکب هنرمندان ایلام و ایران نیز توسط رسانه‌ها پوشش داده میشود تا بخش فرهنگی و هنری این رویداد بزرگ بین‌المللی به خوبی دیده شود.

کد خبر /۱۱۶۱۷۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر