به گزارش راسان خبر؛ حجت‌الاسلام نصراله پژمان‌فر (نماینده مجلس شورای اسلامی) در خصوص تذکر دیروز خود به وزیر بهداشت در مجلس با اشاره به نگه داشتن جسدی در بیمارستان در مشهد به دلیل تسویه نشدن هزینه‌ها گفت: این موضوع مربوط به خانمی است که به دلیل مشکلات مالی در یک کوره پزخانه در منطقه‌ای در […]

L6341358354701

به گزارش راسان خبر؛ حجت‌الاسلام نصراله پژمان‌فر (نماینده مجلس شورای اسلامی) در خصوص تذکر دیروز خود به وزیر بهداشت در مجلس با اشاره به نگه داشتن جسدی در بیمارستان در مشهد به دلیل تسویه نشدن هزینه‌ها گفت: این موضوع مربوط به خانمی است که به دلیل مشکلات مالی در یک کوره پزخانه در منطقه‌ای در اطراف مشهد کار می‌کرده و در‌‌ همان محل نیز به تنهایی زندگی می‌کرده است.

وی ادامه داد: وقتی حال این خانم به هم می‌خورد، افرادی که در آنجا بوده‌اند؛ اورژانس را خبر می‌کنند و این فرد را به بیمارستان امدادی در مشهد می‌برند که معمولا برای موارد اورژانسی به آنجا مراجعه می‌شود، ولی این بیمارستان از پذیرش وی خودداری می‌کند و می‌گوید؛ بیمار حالش بسیار نامساعد است و باید به بیمارستان دیگری برود.

وی افزود: همراهان بیمار تصمیم می‌گیرند که وی را به بیمارستان هاشمی‌نژاد که معمولا خود فرد به آنجا مراجعه می‌کرده؛ ببرند، اما در حالی که خود بیمار بیهوش بوده است، طبق تصمیم مسوولان اورژانس به هر دلیلی فرد به بیمارستان خیریه‌ای در مشهد که تحت مدیریت دانشگاه آزاد است؛ برده می‌شود و در آنجا بستری می‌شود.

 نماینده مردم مشهد در مجلس توضیح داد: در روزهای بعد تلفنی از دختر بیمار به دست می‌آید و طی تماس و گفتگویی که مسوولان بیمارستان با این فرد برقرار می‌کنند، وی به بیمارستان می‌رود و اعلام می‌کند که هم خودش و هم مادرش همانطور که متصدیان بیمارستان در روز اول در دفتر چه بیمه درمانی وی دیده‌اند، تحت پوشش بیمه امداد هستند.

پژمان‌فر ادامه داد: دختر بیمار که مادرش را در بخش‌ ای سی یو می‌بیند که هنوز در کما است از مسوولان بیمارستان تقاضا می‌کند که مادرش را به بیمارستان دولتی دیگری انتقال دهند، ولی پزشکان بیمارستان با این انتقال موافقت نمی‌کنند و اعلام می‌کنند؛ حال بیمار نامساعد است و در صورت جدا کردن دستگاه‌ها از وی امکان فوت او وجود دارد و بنابراین وی را تا ۲۸ روز در بیمارستان نگه می‌دارند.

 وی با بیان اینکه بعد از ۲۸ روز که بیمار در‌ ای سی یو بوده؛ دختر بیمار مراجعه می‌کند و مجددا تقاضا می‌کند که مادرش را به بیمارستان دولتی منتقل کنند، گفت: مسوولان بیمارستان در جواب این فرد اعلام می‌کنند که باید ۲۸ میلیون تومان هزینه بیمارستان را پرداخت کنید تا این فرد را مرخص کنیم.

نماینده مردم مشهد در مجلس افزود: این فرد بعد از این اعلام این موضوع  برای تهیه پول و نامه گرفتن از استانداری و نماینده مجلس و غیره اقدام می‌کند و تقریبا این فعالیت‌ها حدود ۱۵ روز طول می‌کشد و این در حالی بوده است که هزینه‌های بیمارستان در این مدت کنتور می‌انداخته است.

وی گفت: در ‌‌نهایت وقتی این فرد با کمک خیریه‌ها، کیته امداد و نهاد‌های دیگر ۱۸ میلیون پول تهیه کرده بوده به بیمارستان می‌رود و متوجه می‌شود یک هفته است؛ مادرش فوت کرده بوده و مسوولان بیمارستان می‌گویند که جسد را نمی‌دهیم تا حدود ۴۰ میلیون تومان هزینه‌های بیمارستان را طی این مدت پرداخت کنید.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ میلیون از حدود ۴۰ میلیون تومان هزینه‌های بیمارستان پرداخت شده، ولی علی رغم این مسایل نامه رییس بیمارستان و امضای وی وجود دارد که دستور داده تا مابقی هزینه‌ها پرداخت نشود یا سندی برای ضمانت پرداخت هزینه‌ها گرو گذاشته نشود؛ جسد را به خانواده‌اش تحویل ندهند این در حالی‌ست که خانواده متوفی بسیار نگران آبروی خود است و تقاضای تحویل جنازه را کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سوال ما این است که متولی درمان در این کشور چه نهادی است و آیا وزارت بهداشت در مورد این مساله مسوول نیست؟ گفت: آیا یک بیمارستان می‌تواند هر کاری بکند و مجاز است؛ جنازه را یک هفته نگه دارد و با آبروی مردم بازی کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هنوز هم جنازه متوفی به خانواده‌اش تحویل داده نشده است و علیرغم پیگیری که ما از طریق یکی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد کرده‌ایم، بیمارستان اعلام کرده است که ما حاضر به همکاری نیستیم.

منبع: ایلنا