مسابقات تکواندوی جام فجر با حضور ۳۵۰ روزشکار مرد و زن این رشته رزمی به میزبانی شهرستان مرزی دهلران برگزار شد.
به گزارش راسان خبر؛ این مسابقات به مدت دو روز در شهرستان مرزی دهلران با حضور تیم هایی از ایلام، آبدانان، دهلران، مهران و چرداول در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد.
در این دوره از مسابقات در بخش بانوان ۲۰۰ تکواندوکار و در بخش آقایان نیز ۱۵۰ تکواندو کار در رده های سنتی پایه، خردسالان، نونهالان و نوجوانان با هم به رقابت پرداختند.
مسابقات تکواندوی جام فجر با هدف شناسایی نفرات برتر این رشته ورزشی برگزار شد و در پایان تیم های دهلران، ایلام در بخش بانوان در سه رده پایه، خردسالان و نونهالان رتبه های اول را کسب کردند.
در بخش آقایان نیز در رده های سنی خردسالان، نونهالان و نوجوانان تیم ایلام اول شد و تیم های دهلران و چرداول نیز عناوین دوم و سوم را بدست آوردند.
شهرستان مرزی دهلران سه هزار ورزشکار سازمان یافته شامل یک هزار و ۳۰۰ زن و یک هزار و ۷۰۰ مرد دارد که در رشته های مختلف تیمی و انفرادی فعالیت ورزشی دارند.
Wednesday, 7 June , 2023