راسان خبر ایلام/رئیس اورژانس پیشبیمارستانی ایلام از انتقال هوایی زائر مصدوم تصادفی از مهران به ایلام طی یک عملیات منسجم خبر داد.
به گزارش راسان خبر؛ مهدی شعبانی اظهار داشت: صبح امروز یک مصدوم آقای ۶۵ ساله که در پی سانحه رانندگی دچار آسیبدیدگی شده بود، طی یک عملیات برنامهریزیشده توسط اورژانس ایلام از بیمارستان امام حسین مهران به بیمارستان امام خمینی ایلام منتقل شد.
وی افزود: با توجه به وضعیت بالینی بیمار و نیاز به ادامه اقدامات تخصصی درمانی، پس از هماهنگیهای لازم میان مرکز هدایت عملیات بحران (EOC)، اورژانس هوایی و تیمهای درمانی دو بیمارستان، انتقال هوایی بیمار در کوتاهترین زمان ممکن انجام شد.
مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: این مأموریت با هدف تسریع در دسترسی بیمار به خدمات فوقتخصصی و کاهش زمان انتقال انجام گرفت و تیم اورژانس هوایی با رعایت کامل استانداردهای مراقبتی، بیمار را بهصورت ایمن به بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام منتقل کرد.
وی با تأکید بر نقش اورژانس هوایی در نجات جان بیماران و مصدومان، خاطرنشان کرد: بهرهگیری از ظرفیت اورژانس هوایی، بهویژه در انتقال بیماران و مصدومان بدحال از مناطق مرزی و شهرستانهای استان، نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات درمانی و افزایش شانس بهبود بیماران دارد.
کد خبر /۱۱۵۷۳۴
- نویسنده : سمیه آذرمهر





Friday, 23 October , 2026