راسان خبر ایلام/مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام از وقوع تصادف زنجیره‌ای در بامداد امروز پنجشنبه در جاده مواصلاتی دره‌شهر به پل‌دختر، محدوده دو راهی چوبینه خبر داد.

به گزارش راسان خبر؛ حمزه محمدی مقدم اظهار داشت: پس از اعلام حادثه، یک تیم امدادی از پایگاه شرکت نفت دره‌شهر به محل اعزام شد و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر پس از حضور در صحنه، نسبت به تثبیت صحنه حادثه و انجام اقدامات اولیه امدادی اقدام کردند.

وی افزود: در جریان این عملیات، یکی از مصدومان توسط نجاتگران هلال‌احمر برای ادامه روند درمان به مرکز درمانی منتقل شد و سایر مصدومان نیز برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی در اختیار عوامل اورژانس قرار گرفتند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان ایلام گفت: این حادثه بر اثر برخورد یک دستگاه وانت نیسان با دو دستگاه پژو ۴۰۵ رخ داد که در پی آن ۸ نفر مصدوم شدند.

کد خبر /۱۱۶۲۸۶

  • نویسنده : سمیه آذرمهر