راسان خبر ایلام/فرماندار ایلام گفت: ما مسئولین باید با کار جهادی و خدمات رسانی شبانه روزی خادم خوبی برای این مردم باشیم.

به گزارش راسان خبر؛ عبدالصاحب نادری در جلسه هماهنگی رزمایش بزرگ پیامبر اعظم در شهرستان ایلام اظهار داشت: با توجه به تهدیدات وبحران های احتمالی تمرین پدافندعامل و غیرعامل به منظور آمادگی و هم افزایی بیشتر درجهت مقابله و پیشگیری ازحوادث از مهمترین الزمات می باشد.

وی در ادامه با قدردانی از حضور پرشور و حماسی مردم شهرستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن افزود: دشمنان با تمام امکانات در سدد تضعیف پایه های نظام و تضعیف روحیه مردم در پشتیبانی از انقلاب هستند ولی علی رغم همه مشکلات مردم پیام خود را با حضور پرشور در راهپیمایی رساندند و ثابت کردند پای آرمان های نظام و انقلاب ایستاده اند و با کسی تعارف ندارند.

فرماندار ایلام گفت: ما مسئولین باید با کار جهادی و خدمات رسانی شبانه روزی خادم خوبی برای این مردم باشیم.

نادری اضافه کرد: تا کنون برنامه های مختلفی در زمینه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و…در سطح شهرستان و با مشارکت مردم انجام شده است.

وی در پایان از دست اندرکاران برگزاری این آیین های تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر/۱۰۳۱۰۱

  • نویسنده : سمیه آذرمهر