راسان خبر ایلام/مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام گفت: درحال‌حاضر ۵۱ تشکل مردمی در حوزه حفاظت از محیط زیست استان فعالیت دارند. 

به گزارش راسان خبر؛ علیرضا محمدی در جلسه کارگروه سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست که با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی برگزار شد اظهار داشت: امروزه مسئله محیط زیست در جامعه کنونی به یکی از چالش های اصلی و مهم کشور تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه افزایش آگاهی مردم در حفاظت از محیط زیست، بسیار ضروری و حائز اهمیت است، افزود: هر فردی می تواند با تغییر رفتارهای خود به محیط زیست و حفظ آن کمک کند و هر اندازه میزان اطلاعات و دانش مردم بالا باشد رفتارهایی که موجب تخریب محیط زیست می شود کمتر انجام می دهند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام ادامه داد: اصل ۵۰ قانون اساسی، حفاظت و حراست از محیط زیست را یک وظیفه همگانی عنوان کرده است لذا سند برنامه ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست بر همین مبنا در شورای فرهنگ عمومی کشور به تصویب رسیده  است.

محمدی اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی استان ایلام در حوزه حفاظت از محیط زیست در قالب این سند، الزام قانونی دارند و باید نسبت به اجرای برنامه ها و فعالیت های خود در این زمینه اقدام و ارائه گزارش نمایند.

وی تصریح کرد: درحال‌حاضر، در استان ایلام ۵۱ تشکل مردمی در حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیت دارند، و برای رسیدن به نتایج مطلوب، نیازمند بسیج تمامی ارگان‌ها هستیم.

کد خبر /۱۰۹۹۰۷

  • نویسنده : سمیه آذرمهر